top of page

Kattenpension in Alken

PURRRFECT KATTENPENSION

lijn

In ons kleine en gezellige kattenpension geniet je schatje van een persoonlijk verblijf. Elk katje kan zich naar hartenlust amuseren op een eigen krabpaal en zich languit uitrekken op een onweerstaanbare krabplank. Verschillende ligplaatsen met en zonder dekentjes lenen zich perfect voor lekkerlui-uurtjes of rustige momenten. Natuurlijk krijgt elk katje een persoonlijke kattenbak, inclusief eigen schepje. Zo is er geen enkel risico op een mogelijke kruisbesmetting.

HUISELIJKE SFEER

Ons kattenhotel is een tweede thuis voor je katje. Zo hebben we ons hotel zo huiselijk mogelijk ingericht, met een rustig achtergrondmuziekje en aangename verwarming tijdens de koude maanden. We maken voor elk katje apart tijd vrij voor een knuffel- en speelmomentje, zonder iets te forceren natuurlijk. Alles verloopt volgens het ritme en de noden van onze poezengastjes.

VERPLICHTE INENTINGEN

  1. Kattenziekte

  2. Niesziekte

  3. Leucose (volgens K.B. 27-04-2007 gewijzigd bij K.B.15-11-2010)

TARIEVEN

Verblijf per dag voor 1 kat

€ 14

Verblijf per dag voor 2 katten in 1 verblijf

€ 20

Verblijf per dag voor 3 katten in 1 verblijf

€ 25

De dagen waarop je je kat brengt en ophaalt, worden altijd meegerekend in de totale verblijfskost. Bij het binnenbrengen van je huisdier wordt het volledige bedrag verrekend. 

De gereserveerde opvangdagen worden altijd volledig betaald. Er wordt geen korting toegestaan voor het later brengen of vroeger ophalen van je huisdier.

VOORSCHOT

Voor vakantieopvang tijdens de zomermaanden juli en augustus betaal je een voorschot van 50% op de totale, gereserveerde verblijfskost. Bij het binnenbrengen van je huisdier wordt het restbedrag verrekend. Dit mag gestort worden op rekeningnummer BE97 7350 5193 9949

Alle vaccinaties dienen 1 maand op voorhand te gebeuren!

Volwassen katten dienen jaarlijks ingeënt te worden.

Kittens op 8 weken en 12 weken tegen kattenziekte en niesziekte.

Leucose op 12 weken en 16 weken.

Indien je kat meer dan 1 jaar niet meer is gevaccineerd tegen leucose, worden de vaccinaties 2x toegediend met een periode van 1 maand ertussen.

extras

Uw kat moet vrij zijn van parasieten, zoals wormen en vlooien!

Ontwormen: Deze dient minimum om de drie maanden toegediend te worden. Dit kan aan de hand van druppels in de nek, pasta of pilletjes gegeven worden.

Ontvlooien: via druppels in de nek.

Leucose op 12 weken en 16 weken.

Nog enkele aandachtspunten

Het vaccinatieboekje moet afgegeven worden bij aankomst en blijft in het pension zolang je kat bij Ons Verblijft.

Katers dienen gecastreerd te zijn vanaf 6 maanden.

Kittens zijn bij ons van harte welkom, maar dit enkel als ze hun volledige vaccinatieschema hebben gekregen.

Indien je lieverd ziek wordt tijdens het verblijf, dan contacteren wij onmiddellijk onze dierenarts. De gemaakte kosten zijn te lasten van de eigenaar en worden afgerekend bij het afhalen van je kat.

Wij aanvaarden geen zieke katten.

Happy's resort

Op zoek naar een kattenpension? In Happy's resort voelt je kat zich goed in zijn vacht!

bottom of page